Problemer med hjemmesiden!


 

TRENGER DU HUNDEPASS I SOMMERFERIEN?

 

Velkommen til Charlotte's Omplassering!

 
Jeg heter Charlotte og bor i Buvika, rett utenfor Trondheim. Jeg har en stor forkjærlighet for dyr, spesielt hund og hest – og har i løpet av livet fått realisert flere drømmer – men først og fremst å hjelpe hunder som trenger et nytt hjem.

Jeg har siden 1994 jobbet med omplassering av dyr, og er godt kjent med det enorme behovet det er å finne nye hjem til dyr som av forskjellige årsaker må flytte.

Jeg har viet mitt liv til arbeid med og for dyr – og har jobbet med omplassering av hunder på heltid siden 2001. Tidvis har jeg assistenter som hjelper meg med besvaring av tlf og epost, samt oppdatering av hjemmesida, men stort sett gjøres alt arbeid av meg - og meg alene.

Jeg har mange "krisehjem" for hunder. Dette er privatpersoner som gjør en uvurderlig innsats for min virksomhet ved å frivillig passe og trene hunder mens jeg leter etter det optimale nye hjemmet.

Jeg hjelper deg gjerne med å finne et nytt permanent hjem til din hund dersom du ikke har mulighet til å beholde den. Eller jeg kan hjelpe med å anskaffe en hund forutsatt at vi finner en som passer til dine ønsker, behov og hverdagsliv for øvrig.
 

Charlotte’s Omplassering
Når menneskets beste venn trenger en ny sjanse

 Utviklet av
Smartad

© Charlotte's Omplassering 2004-2009
hund@charlottes.no, Mob: 95879500, Org: 983 419 763